Αρχική
Σύλλογος
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
Χώροι
Περιοχή μελών
Επικοινωνία
Συχνές Ερωτήσεις

13/9/2017 Η ΠΕΥΦΑ για την αποκατάσταση της υπόληψης και της τιμής 1500 αρχαιοφυλάκων μελών της, θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

                                                                                                                                                       Αθήνα, 13/09/2017

 

             Yπ’οψιν: Συντάκτη/τρια ΥΠΠΟΑ

 

 

           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 Θέμα: Η ΠΕΥΦΑ για την αποκατάσταση της υπόληψης και της τιμής 1500 αρχαιοφυλάκων μελών της, θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

 

Η Π.Ε.Υ.Φ.Α από την πρώτη στιγμή της αντικατάστασης , της κας  Ασπασίας Λούβη και των συνεργατών της από τη διοίκηση του Τ.Α.Π.Α., παρακολουθεί τα όσα συκοφαντικά δηλώνει στον τύπο τόσο συνολικά για το ΥΠ.ΠΟ.Α, όσο και ειδικά για τον κλάδο των αρχαιοφυλάκων.Σήμερα, 40 μέρες μετά την απομάκρυνση της, το παραλήρημά της συνεχίζεται. Κάτι που αποδείχθηκε και από το περιεχόμενο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, όπου και πάλι έθιξε την τιμή και την υπόληψη των αρχαιοφυλάκων, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε δημόσια παρέμβασή της από τη στιγμή της απομάκρυνσή  της από το Τ.Α.Π.Α.

Πλέον, η κα. Λούβη, θα χρειαστεί, τα «εννοούμενα» και τα «υπονοούμενα» των δηλώσεων της, να τα αποδείξει και στα ελληνικά δικαστήρια, στα οποία ως Π.Ε.Υ.Φ.Α. προσφεύγουμε προκειμένου να αποκαταστήσουμε τον κλάδο μας, αλλά και όλους τους συναδέλφους μας, που έθιξε προσωπικά. Παράλληλα, θα απαντήσουμε λεπτομερώς και με στοιχεία σε όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεται.

Η απερχόμενη πρόεδρος του ΤΑΠΑ  μπορεί να νομίζει ότι με τη χθεσινή της συνέντευξη τελείωσε το “έργο της”, την ενημερώνουμε ότι εμείς τώρα αρχίζουμε. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, να μας συκοφαντεί με αυτό τον τρόπο και να κηλιδώνει την τιμή και την υπόληψη 1500 εργαζομένων.

 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Της ΠΕΥΦΑ

      

 

        Ο  Πρόεδρος                                                                                         ο Γ. Γραμματέας

 

  Μαυρικόπουλος Ιωάννης                                                                        Κεκάκος Ελευθέριος

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE
<< Επιστροφή


  

 


copyright 2013 - Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων